Jag lever!

Loggade in på min gamla bilddagbok idag & hittade så mkt gamla bilder. De skrämmer mig lite när jag ser de. Allt vart så dimmigt dem tiden. Jag trodde på riktigt aldrig att jag skulle få uppleva min 20 årsdag då. Allt var så mörkt & vartenda dag var Pain från att jag vaknade till att jag somnade. 

Fick jämt höra att "Sara du som är så stark och och stått emot mat , du kommer kunna vända den styrkan till ett friskt liv med" - varje gg jag hörde de så ville jag bara kräka på dem människorna. För fattade dem inte att all min kraft var slut? Hur kunde dem inte se att de inte fanns något fint med livet - att de bara var en evig plåga??

När folk frågade mig om mina framtidsplaner ville jag bara slå på dem. Vad fan är framtiden för något? De fanns inte i min värld.. Jag kämpade ju för att orka med dagen bara?!

Kommer ihåg när jag var inlagd på slutenvården och varje gång jag vägde mig där så sa dem till mig "oh vad bra du har gått upp i vikt" - då fanns det bara hat i mig! Hur kunde dem förstöra mitt liv så mycket? De var ju redan förstört?? Varför gjorde dem mina dagar till ännu mer plåga än det redan var? 


Idag är jag glad att de fanns folk som inte gav upp hoppet om mig. För de hade jag gjort - men hade de inte varit för alla andra människor så hade jag aldrig orkat ta mig upp. Jag hade aldrig varit där jag är idag, inte en chans!!

Dem hade så rätt!! Jag trodde dem inte - men idag vet jag att livet har såååå mycket mer att erbjuda än bara kalorier och vågen. 
Jag har fått möjligheten att ha fina människor i min närhet, jag har fått möjligheten att resa runt i världen, att få jobba, träna och göra varje dag till den bästa dagen. Jag är så enormt tacksam så det finns inte!! 

De största av allt är ändå att jag lyckades bevisa för läkaren. Han sa att jag skulle dö. Vet ni? Jag lever!! Jag lever mer än någonsin!!!😊 
Allt är möjligt! ❤️

Never again 🙏

Kommentarer:

1 Amanda Nordebrant :

Min fina hjärtevän ! Som jag älskar dig ❤

Kommentera här: