Underbara dag!

Vaknade imorse av att skillhag hade skickat massa sms, ja inte konstigt med tanke på att jag skulle vara på gymmet 9 imorse men låg fortfarande i sängen då Haha! Så de vart bara till att skynda upp och ge sig iväg. Var så trött så fick för mig att testa nåt nytt - PWO blandat med redbull haha! Ja jag säger då det, jag är inte som alla andra😂.

Jäklar vad de kröp i kroppen och hade sånt power på vårt pass idag. Blev 30 min på löpbandet & rygg.
Åh alltså har alltid så kul när vi tränar tillsammans:)

Efter gymmet drog vi till hbg och kollade in Sandras nya lägenhet, Gud så fin den vart! Hon försöker övertala mig att flytta med & känner att det inte är helt omöjligt att jag faktiskt gör det. Får se efter sommaren :)
Sen drog vi en sväng till xxl sport och shoppade loss, ovanligt att vi köpte massa tränings grejer va? Nja inte så.

När vi vart färdiga där styrde vi bilen hemåt men hamnade på gymmet i kstad - jag ytterligare ett pass blev det innan vi drog tillbaka till Hässleholm.

Blev lite häng här och gjorde massa konstiga saker bara vi kan få för oss att göra - haha alltså ja jag säger då det , ibland undrar jag vart vi får allt ifrån 😂..

Vart även och kollade in nya gym i stan - ah sån sjuk beslutsångest vart jag ska välja!!! Men vi får se.. Får nog testa nåt på varje ställe som känns ok och se :)

Nä nu ska jag allt sova , ska vara på gymmet vid 08 imorgon bitti så jag hinner ett pass innan jobbet (: 

Våran pose - vad hände där liksom? Haha!!!