Lovely day!

Har varit en helt underbar dag idag! Ni vet en sådan dag man bara vill ska komma men inte tror kommer. 
Började dagen med att vakna vid 8 tiden, kändes rätt lagom. Tanken var att jag skulle vara på gymmet vid 9 tiden idag. Och så blev det med, dock kände jag inte för att äta frukost innan då de kändes för tätt inpå. Behöver jag ens säga att jag var vrålhungrig när jag kom fram till gymmet? Konstigt det dära! Jag som för bara 6 veckor sedan aldrig åt frukost, fick aldrig nån näring i mig innan 15-16 tiden på dagen. Ajja, blev ett konditionspass & körde lite mage idag - knäna kändes helt okej idag. Efter gymmet drog jag & Sandra till Kristianstad och det blev lite shopping där och lite andra ärenden.
Sen var det bara till att styra tillbaka bilen mot Hässleholm igen. Tog en spontantid på en salong & unnade mig ögonbryns plockning. Åh vad skönt att slippa göra det själv liksom!
Sen mötte jag upp Sara & sötaste leonel för att spendera många timmar ute på hembyggsparken. Solen lyste & vi hade så mycket att ta igen. Finaste vännen! Alltså har detta varit en helt underbar dag. 12 timmar senare är jag hemma igen.
Satt nyss å skrev in i min matdagbok vad jag fått o mig under dagen för att ha lite koll, och de sjuka av allt är att jag verkligen ätit de gånger jag kännt mig hungrig idag. Tyvärr så var inte läsningen lika rolig... Räknade ihop allt och hamnade på 600 kalorier bara. Ja med de lär jag inte bygga några muskler med, det är på tok för lite och framförallt när jag tränar med.
Blir så trött på den biten, för ärligt talat orkar jag inte få ner en smula till idag - och vetenskapen om att de lilla antalet kalorier jag fått i mig bara kommer bryta ner min kropp får mig att vilja skrika rakt ut av frustration!!!!! 
Ajja ny dag imorgon!