2013

År 2013 har varit ett konstigt år, både bra och dåligt. Nåendes har varit väldigt bra i perioder och botten i perioder....

De första månaderna på detta året bestämde jag nig för att börja träna igen, gick skit bra under januari, februari och mars - men sen så pajade jag knät helt:( under hela första halvåret så hände det inte allt för mycket i mitt liv, jobbade mest.

I augusti så bokade jag en spontan resa till Makedonien, vilket var väldigt kul! Hela familjen var samlade för en gångs skull å vi hade väldigt kul! Dock började kropps ångesten massa i Makedonien när jag tog på mig bikinin... Detta slutade med att gamla beteende kom tillbaka igen...

September kom och jag jobbade en del,  igen så bokade jag en spontan resa till Turkiet. Detta var mycket för att fly frpn hösten.. Och denna resan var så underbart rolig!! Spårad resa som jag aldrig kommer glömma!


 
Hemma i Sverige igen så bestämde jag mig att försöka träna igen, och hoppas att knät skulle hålla! Och ja det gjord det! Första gången jag sprang milen också!:)


Jag spenderad mycke tid på jobbet under september, fick tillbaka kontakten med en barndoms vän & testade på zumba för första gången som jag bara älskade 


Oktober månad hände det inte allt så mkt på, tränade på och allt rullade mest på bara.

November så var det dags för resan jag bara hade drömt om!!! Thailand. Var den bästa resan jag varit på och kunde verkligen släppa allt här och njuta! Red elefant, badade, solade åkte fallskärm å massa mer roligt!!


Denna månaden blev jag även 21 år gammal, åkte till ullared en sväng ich festade en hel del!

Den var en liten snabbis om vad som hänt ! Men jag hoppas över hela mitt hjärta att 2014 kommer bli ett bättre år, att mitt mående kommer bli bättre och jag kommer våga mer!