Ta er tiden & läs

Alltså jag är så jävla trött på detta nu, trött på folk! Helt seriöst det är inte Okej att säga avd fan som hels, det är inte okej att bete sig som en del gör . För nu har jag fått nog. Jag fixar det inte mer.

I 2 jävla dagar i rad har jag fått komentar om att jag har gått upp i vikt & inte är lika mager som jag en gång var.
Jag vill fan inte höra det. Är det så konstigt att jag inte är det mer då? Jag vägde förfan nästan 35 kg till mina 164 cm. Jag föll ihop & var nära på att dö. Fick åka in till sjukhuset med dropp, mitt hjärta la av. Jag blev skickad till sluten v¨ården 2 gånger, mellan vården 1 gång sjukhuset 2 gånger och öppenvården i 3 år.

Är det konstigt att jag inte är lika mager som jag var innan eller ? jag kom inte in på de ställen för skoj skull jag kom in för jag hade ANOREXI!! Så förhelvete sluta nu säga till mig att jag gått upp i vikt, Jag vet det själv, Jag väger inte 35 kg länger. Jag vet! Men inte fan mår jag bra av att få höra det från alla andra heller.
Nej för det tar riktigt hårt på mej , Jag gillar inte min kropp för fem öre, Hade jag kunnat hade jag gått ner igen så är det. Men jag kan inte. Folk har koll på mig & jag vill inte tillbaka till de jävla ställen igen.
Jag är inte friskförklarad ännu.


Så snälla HÅ^LL KÄFTEN BARA! Jag orkar inte höra!!!

( nej jag ville egentligen inte skriva ut detta, jag vill inte att alla ska får den bilden av mig  " hon med ätstörningar" , nej det är inte det jag vill. Jag är bara så trött på allt sånt nu!!!)