❤️

Ni vet den känslan när allt bara känns kaos i en, när tankarna går emot en hela tiden och man inte lyckas trycka ifrån dem.
Så har de varit de senaste 2 veckorna - ett stort kaos !

Men idag var första dagen då de äntligen blev en paus i allt, när allt bara varit så bra!!
Började dagen med massage & de behövdes verkligen!
Efter det blev det kaffe med en kollega nere i stan och många timmars prat, förstår inte hur tiden alltid bara flyger iväg när vi ses & ändå har vi så mycket att prata om.

Efter det drog jag ner till gymmet, smått trött men ändå peppad att träna.
Styrketräning var jag inte alls sugen på idag & cardio har blivit ett minne blått de senaste månaderna tyvärr..

Med två trasiga knän så har det inte varit ett alternativ.. Men idag kände jag att jag verkligen behövde det, behövde få höra flåset, känna svetten rinna och kunna springa igen.
Blev ca 7-8 km, dock med lite promenad i mellan. Gjorde det ont? Ja det gjorde det! Fick springa och ta kylspray mellan varven för att kunna fortsätta.
Jag vet att det är jäkligt dumt att utsätta mina knä för detta - men jag var bara tvungen. Det finns ingenting i denna värld som kan få mig att stänga av allt runt omkring mig som löpning kan få. Att bara slippa tänka, slippa känna är värt så mycket!!!

Det var precis vad jag behövde - jag behövde få känna mig fri från allt en stund. Jag vet även om att min kroppsångest som har smugit sig på så extremt mycket den senaste tiden inte blir bättre i längden av detta. Men just idag - precis då kändes de så värt det & de är allt som betyder något för mig just nu..


En vacker dag vet jag om att jag kommer må så mycket bättre, jag kommer kunna kolla mig i spegeln utan att se alla felen. Den dagen kommer - men jag måste också acceptera att det är okej att ha svackor & motgångar. De kommer jag få möta alltid - men jag kommer även blir bättre på att hantera dem.

Kommentera här: