Senil?😬

Ibland undrar jag hur pass tankspridd man kan vara? Lr kalla de senil kanske??haha!

Åkte in till kstad med Rina idag för att inhandla 3 viktiga saker. Väl i stan går vi in till 3 helt andra affärer och sen kör hem.. Efter en stund hemma kommer vi på oss själva att vi åkte till stan för ett syfte och helt glömde bort de när vi väl var där.. Haha asså på riktigt?!!

Åkte sedan vidare till hlm med en plan på vad jag skulle göra. Fick EN sak inhandlat av de jag åkte dit för, just av den anledningen att jag åter igen hade glömt resten.

Väl hemma så gick jag ut och skulle bära in ved, vad tror ni jag gör? Jo påväg dit säger jag till mig själv, akta nu skottkärran på tillbaka vägen.. Plockar på mig massa ved å bara går rakt fram. RAKT PÅ skottkärran!!! Veden flyger å knät fick sig en jävla smäll. Haha.


Och nu när jag väl fått igång kaminen, allt är bra och jag kollar på klockan - ja vad kommer jag då på??! Jo att jag glömt göra ett VIKTIGT ärende i stan. De jag skulle göra Innan klockan 21... Ja haha den lär ju inte bli av😵.

Kanske nu de är dags att lägga sig och glo serie istället 🙊😂

Dreamteam!

Bara två timmar kvar innan jag checkar ut och tar helg! Skönt de dära alltså :)
Tänk vilken tur jag har egebtligen!! Att får jobba med sin närmsta vän - kan de bli bättre? Dreamteam!

Vi jobbar oftast 2 & 2, och brukar alltid vara samma man jobbar med. När de är jag och Rina som jobbar så brukar dem
Kalla oss piff&puff haha!
Igår fick vi galet mkt gjort och ändå han vi måla en tavla också på jobbet! Den blev riktigt bra om ni frågar oss :)

Haha undras vad alla tycker eftersom
Vi bytt ut typ alla tavlorna på jobbet, äsch bara till att gilla läger 👌

Idag har jag en del planerat! Så dagen lär gå i ett! Ändå skönt för blir alltid så trött efter dygnspassen på jobbet, så Nice att ha nåt och göra å inte bara gå hem å lägga sig.

🙌

Lördag & min första helg jag jobbar på evigheter! Känns skönt att jag har den korta helgen idag iaf:)

Imorgon vakas kalas för finaste brorsonen. Tanken är att jag ska hinna träna innan också, men ska nog hinna med det också.

Sen ska de smidas massa planer. Väntar massa roligheter nu de två närmsta helgerna :)
Utgång nästa helg & helgen efter är de också det - dock kan jag inte säga så mycket om det ännu - de är lite hemligt med planerna 🙊🙊 åh längtar så!!!!!