❤️

Godmorgon!:)
Märket att de har ekat lite tomt i bloggen under veckan - men jag har helt enkelt prioriterat annat. Hunnit med massa sedan sist!
I torsdags åkte jag hem till Donika och spenderade natten i Malmö. Super mysigt att träffa hela hennes familj igen :-).
På fredagen när doni var på jobbet så spenderade jag dagen på emporia och blev lite shoppande. Insåg även vilken GANT nörd jag var när jag gick in i butiken och skulle köpa en ny tröja - fanns typ ingen som jag inte redan ägde 🙈.

Efter doni slutat så körde vi till hässleholm och blev en supertrevlig kväll här med lite folk som kom över:) alltså jag är sååå glad över att jag lärt känna så underbara människor som gjort ett så stort intryck i mitt liv❤️

Lördag morgon, ändå rätt skonade från att vara bakis så fick vi för oss att köra till Ullared - och så blev det! Ullared i sig, skit tråkigt!!! Men vägen dit och hem var sjukt kul Hahah.

Sen igår blev de fika på eh med hela gänget igen:) så kul, innan jag körde Donika hem till Malmö igen.
Helt klart bra dagar :)

före & efter 🙄

Tanken slog mig hur lätt man kan bli mindfuckad. Vem har inte sett alla dessa perfekt bilderna på instagram, Facebook å överallt?! Tänk er hur mkt man kan lura sina ögon med en bild!!
Tänker jag ska bjuda på en före & efter bild.


Före bilden togs den 22/10 2016 ca 15:35
Efter bilden togs 22/10 2016 ca 15:36!!

Så sjukt ändå hur man kan ändra något så lätt och där sitter man på andra sidan skärmen å tänker wow dem är ju perfekta. Men i verkligheten handlar allt om att vinkla en bild, att spänna sig..
Tycker ändå de är lite sjukt hur mindfuckad man kan bli!

Ajja ville nog bara säga de just nu - för nu ska jag fortsätta ha världens bästa dag!
Allt handlar om positivt tänkande 😍🙌