De gick ju bra......

Jag hade lovat mig själv att inte köpa massa nu i helgen bara för de va rea. De gick skitbra hela dagen igår och jag å Rina satt å berömde oss själv. Ja fram tills Rina ringde mig sent på kvällen å berättar att jofama jackan fanns på Nelly. AH shit tro fan kunde vi inte hålla oss å båda klickade hem jackan. 
Ja de hade nog varit bättre om vibhandlat på dagen än att köra en stor summa direkt på kvällen. Men vafan den är as snygg så ☺️.

Beställde även en parfym, Armani gode - har ni aldrig testat den så do IT, helt klart den absolut godast doften!!!

Och idag då!? Jo skulle in å köpa en skrubb till ansiktet, slutade med att jag åkte från stan 2500kr fattigare, och ingen skrubb.

Spontan vafan 🙈🙊.
Stor dag ❤️🕊😻

Idag har det verkligen varit en stor dag för mig. Ett jättesteg och förstår nog inte riktigt själv vad som skedde men bra var det!

Jag har verkligen sån tur att ha de människorna jag har runt mig - kunde på riktigt inte ha de bättre. En del människor lämnar ett väldigt starkt inryck i ens liv och får en att öppna ögonen. Jag är så tacksam.
Jag värdesätter de så mycket mer än all materiell saker som finns i denna värld! Ingenting kan få en känna sig bättre än trygghet. Nej absolut ingenting! Jag är lyckligt lottad. Och detta ska jag verkligen ta vara på ❤️ kommer lätt somna med ett leende på läpparna !

Helt slut, men glad ändå ❤️

Min kropp skriker verkligen just nu! Aj aj aj.
Kan nog inte säga att de finns något ställe på kroppen som jag INTE har ont i..
Blivit lite väl bra, men vafan man lever bara en gång. Tänkte ta vilodag från gymmet imorgon, men som de ser ut nu så blir de nog inte så ändå. Får ta de nån annan dag i veckan.

Men alltså de är så svårt stt lyssna på kroppen när de är så kul! När motivationen är på topp!!!!! Älskar verkligen detta just nu. Allt flyter på. Knät å axeln är lite sådär men de funkar liksom:-).

Ni vet själva när man är på något ställe som bara ger så galet med energi, klart man vill va där då!!