Pedagogik.

Gud vad trött jag är!!
Har varit på utbildning hela dagen idag. Teacch - tydliggörande pedagogik. Väldigt intressant måste jag säga!! Ska gå den imorgon med & ser faktiskt fram emot det:)

Efter utbildningen idag så mötte jag upp Jonna på gymmet och körde ett riktigt bra pass!:) 
Gud, tycker nästan synd om henne såhär i efterhand. Jag var övertrött & tro mig då är jag dryg. Eller ja jag tycker ju att allt är sjukt roligt & blir typ jobbig? Haha! Men blev ett bra pass & jag är nöjd haha. 

Har precis suttit å pratat med syster & Violeta. Vi har suttit och smidigt planer inför helgen. Som de ser ut nu så blir det att jag och syster åker till Kalmar och hälsar på över helgen. De är ju på tiden. De senaste 5 åren har jag sagt att vi ska komma - men de har liksom inte blivit av, utan Violeta har kommit å hälsat på istället.

Vi har planerat att åka över till Öland också & de ser jag verkligen fram emot. Har aldrig varit där & har viljat åka dit så många gånger !!! 

Nej ska snart lägga mig & få min skönhetssömn 😍👍


K

Vilken dag!

Alltså denna dagen!!! Började på sämsta möjliga vis!! Skulle ju vara duktig idag & träna INNAN jobbet & inte nog med det så hade jag även tagit med mig matlåda som typ aldrig händer. Ja hur slutade detta då?
Jo när jag jag tränat färdigt och hade duschat så öppnar jag väskan och inser att jag inte stängt locket till burken med spenatsoppan....
Asså hade spenat över hela jävla väskan!!!!
Tröjan ska vi inge ens snacka om Hahaha! 

Väl på jobbet i linne insåg jag att de vart åt helvete för kallt för att bar gå runt i linne. Men då kom ju ängeln från ovan!!
Fina Jonna kom med tröja till mig & dagen blev helt plötsligt räddad!!:)

Hann även med en kopp kaffe och massa snack med fina Rina & Carolinn idag. Tiden bara springer iväg när man hänger med dem alltså! Härliga människor.

Så ja dagen som började med en katastrof slutade ju hur bra spm helst ändå :) ❤️


Vila

Detta är typ första gg på evigheter som jag självmant inte har tränat på 4 dagar. De händer aldrig, eller jo när jag är utomlands men aldrig annars!!

På ett sätt är det skönt att kroppen fått vila & att jag inte tvingat iväg mig. Men samtidigt blir det ju ett stressmoment i sig. 
Men ikväll ska de bli ett hårt pass har jag bestämt mig för & ser fram emot det!
Har planerat in ett pass imorgon bitti med innan jobbet :)

Men fram tills dess ska jag hänga med Violeta som är på besök i Skåne & hos oss!:-)