Done!

Just nu är jag slut som människa. Vaknade tidigt idag för ett träningspass på gymmet med Jonna. Vi körde ben & de känns ska jag säga!!
Efter de var det bara till att ta sig till jobbet & avverka ett 10h pass. Dock har de gått riktigt fort idag. Men nu vill jag helst bara sova känner jag.

Har 34h kvar att avverka denna veckan & då har jag gjort 70h på jobbet. Kan ju säga att det känns underbart att jag bara har ett pass att jobba nästa vecka!:) så ä ändå värt det!

Tanken är att jag ska upp tidigt imorgon igen och köra ett löppass innan jobbet & sen ta gymmet på kvällen. Eller när de är inte bara en tanke utan SKA göra det! :)

Ajja ska vila lite nu 😍

Onsdag

När man är helt seg!

Gud vilken dag det har varit!!
Direkt efter jobbet vart de så perfekt löpväder så kunde bara inte motstå. Knöt om skorna å gav mig ut på en 5 km runda.
Älskar att springa i småregn!! Dock hade jag världens motvind större delen av rundan.. Ja en aning jobbigare!!

Körde hem & duchade innan jag somnade riktigt hårt. Vaknade inte förrän runt halv 5 ikväll. Planen var hela tiden att jag skulle till gymmet ikväll - men min kropp vart helt slut. Sån ångest nu i efterhand att jag inte drog dit ändå. Jag vet helt okej kanske att missa ett träningspass, men åhhhh - de är fan ångest på den alltså..

Istället kom Rina hit & hängde ett par timmar:)

Nu ska jag försöka sova är tanken, klockan ringer 07;30 och ska köra ett gympass ihop med Jonna innan jobbet - och JA de kommer bli av 👌

När blir man nöjd?

Mina ögon håller på att gå i kors & kroppen skriker efter sömn. Har varit mycket springandes överallt idag..
Känslan av att jouren går ut 06 imorgon bitti får mig att få lite småpanik över att jg inte sover ännu.

Ligger mest och funderar, spelar upp hela dagen i huvudet som en film.
Vet ni hur jobbigt och påfrestande det ärr att behöva göra det? Att tänka på allt man gjort, sagt & varit. Ifrågesätta sig själv hela tiden & ha orimligt höga krav. Det tar så extremt mycket energi. Jag vill så fruktansvärt mycket, jag vill att alla ska må bra, vara nöjda och tillfredsställda med sin vardag.
Ni vet känslan när man inte alltid kan hjälpa sig själv utan istället vill fokusera på andra. De brukar ju vara lättare. Men vad gör man då när man ändå inte blir nöjd med det man gör?

Gud så skönt det hade varit att en dag kunna klappa sig på axeln och vara stolt över de man gör.

Den dagen, ja den kanske kommer - men just nu känns den så långt borta..