Kiruna next!

Phu börjar bli lite smått nervös nu!!!
Snart går flyget till Kiruna & kebnekaise är precis runt hörnet. Har inte känts som jag ska dit eftersom jag flyttat fram
På alla måsten hela tiden. De är inte förrän idag när vi packade väskan som de slog mig att jag verkligen ska bestiga kebnkaise!! Helt galet! Haha alltså väskan väger ju as mycket!! Skulle slänga på den innan och fick knappt upp den.. Hur ska detta gå liksom? Ja jo lite smått nervös är jag allt 😅.
Känns väldigt skönt dock att vi kör första natten på hotell och de blir en mjukstart :-)

Om ca 4 h ska jag vara i hässleholm & borde ha sovit för länge sedan, men har varit iväg och träffat en finis innan & sen kom de hit folk tills nu. Så har Max 2 h på mig att sova - knappt lönt va?

Fjärilar i magen.

Det är en speciell känsla när man för första gången någonsin är berättigad 4 v semester. Älskar att vara fastanställd.

Är egentligen galet trött och borde somnat för länge sedan, men somnar inte. Om exakt 10 h går jag på semester. Ska vara ledig en hel månad!! Alltså den känslan är underbar. Åh vad jag ser fram emot detta!!!

Blir hem å fixa massa imorgon. Köpa det sista inför kebnkaise resan och få hjälp med att packa. Sen bär de av på natten.
Tänk att jag kommer vara ledig så länge! Typ fjärilar i magen 🙊😍

Fina dag!

Vaknade tidigt imorse och var utvilad, underbar känsla!
Donika har sovit här inatt så har umgåtts med henne hela dagen. Gud så många roliga minnen vi har ihopa alltså! Har saknat henne massa.

Vid middag blev det en runda till stan för att köpa underställ, svindyra men galet varma! Så kommer troligtvis inte frysa nu:)
Efter det blev de ett benpass på gymmet innan jag körde hem igen.
Väl hemma var systrarna , Donika & Ida här & vi bestämde oss för att köra till stan å ha grillkväll. Sagt som gjort & nu sitter jag med matkoma delux! Alltså grillad majs är fan livet 😍👌!
Kom nyss hem & har bäddat ner mig i sängen - en dag på jobbet väntar imorgon ..