Bara sådär.

Jag har inget att klaga över egentligen, allt är ju precis som det ska när jag tänker efter, - ändå är det något som hela tiden tär på mig.

Det var längesedan jag hade äs tankarna så nära mig, dem har hållt sig borta ett tag, eller iaf varit hanterbara.

De senaste dagarna har de utan förvarning bara kommit närmre och närmre mig. Utan någon som helst förvarning så slog de mig som hårdast.
De var längesedan jag hade sån extrem kroppsångest som jag har just nu. De var länge sedan jag lät ångesten komma så nära mig att den t.o.m tar över allt från mig, att den snurrar inom
Mig under all vaken tid.

De senaste dagarna har de varit de sista som lämnat mig innan jag somnat och de första som ploppat upp när jag vaknat. En hemsk kroppsångest, huvudet har jobbat i 200 under all vaken tid & allt som varit i mitt huvud har varit tankar kring mat, vikt, träning och kalorier.. De är ju inte så jag vill ha det, det är inte så det ska vara.
De ska inte finnas kvar längre. Jag orkar på riktigt inte kasta bort mer tid på det - men ändå har de så starkt grepp om mig.

Har funderat sååå mycket på om jag någonsin kommer bli fri från det? Varför har det så extremt hårt grepp om
Mig? Varför låter jag de ta över så stor del av mig. De tär på mig!!!

Varje morgon har jag en möjlighet att starta dagen på ett nytt sätt, hur mycket jag än försöker så går benen mot toaletten och vågen som står där. Den glasgrejen med de digitala siffrorna som sen styr hur dagen ska bli. Den jag sen under dagen besöker flertal gånger för att de om jag "skött" mig.
Jag vill ju inte att några dumma siffror ska behöva styra mitt liv, mitt mående eller något. Jag vill inte att de som är så meningslöst och inte betyder så mkt för andra ska behöva vara hela min värld.

Men ändå kan jag inte låta blir. Jag måste ha kontrollen, jag är rädd att släppa greppet hur mycket jag än vill! Jag är alldeles för rädd..


Vet egentligen inte ens varför jag skriver ut allt detta? Kanske för de har blivit alldeles för mycket för mig nu, för mycket att bara hålla för sig själv? Vill bara kräks ur mig allt och känna nån form av lättnad. Inte att någon på nåt sätt ska tycka synd om mig eller så - för det är de absolut sista jag vill! Jag satte mig själv i denna sitsen en gång i tiden för många år sedan... Nu måste jag bara hitta en väg ut med....

Home!

Blandade känslor att vara hemma igen. Igår kom jag hem från Grekland, innan dess var jag i Norrland & innan dess jobbade jag varje dag i 10'dagar. Ja ni kan ju tänka er känslan att komma hem till ett tomt hus. Kändes så skumt..
På ett sätt är de skönt att landa och pusta ut, men samtidigt tråkigt!

Jag har lätt haft the time of My life de senaste 2 veckorna!!!
Kan checka av så mkt saker jag gjort som jag aldrig gjort förr & jag har mått så underbart bra!!

Jag har haft roadtrip i ett annat land, sett underbara ställen, skrattat så tårarna runnit, vandrat som aldrig förr, bestigit kebnekaise, sovit flera nätter i tält, druckit öl med norrlänningar, smakat renkött, levt som en skuggsmulle & njutit av dagar på hotell!

Alltså de går inte att beskriva hur bra jag haft det & kommer lätt kunna leva på dessa minnen ett bra tag!!

Idag är de tillbaka till vardagen - eller ja inte riktigt, jag har ju semester i 3 veckor till så det är skönt iaf!:)
Har lite smått planerat iaf.
En tipp till Kalmar, en tripp till Oskarshamn & en tripp till Malmö ska också checkas av innan semestern är slut. Ser verkligen fram remitterad det.

Idag får jag se vad som händer. Har iaf storstädat hela huset redan, ska ner till gymmet, troligtvis träffa syster sen & en fin person jag saknat lite extra!:)

Grekland!

På plats i Grekland & vädret är helt på vår sida! Vi har kommit till ett väldigt mysigt ställe & alla är verkligen superglada över att vi inte bor inne i stan utan en bit bort. De blir mysigare så:) vår strand är helt underbar & har aldrig i hela mitt liv sett så röd och fin strand som här🙌!

Dagarna har mest bestått av stranden & poolen, kvällarna nere vid baren och kortspel.
Idag åkte vi in till stan för första gången - en väldigt liten men fin stad med Massa smågator. Utsikten är är underbart fin & känner att jag inte riktigt behöver se alla människorna och affärerna - utan njuter av naturen. Haha har lätt blivit en naturmänniska efter trippen i kebnkaise !:)

Idag bokade vi även en bil som kommer på onsdag. Blir roadtrip då runt ön & vi har redan suttit mes karta och markerat ut platserna vi vill se :)

Dock kommer denna bilfärden bli spännande. Gatorna är mini små & folk kör lite hur som - men vi ska nog fixa det :)