När tröttheten tar över...

Har bara precis hunnit gå ur bilen, slängt av mig kläderna & lagt mig på sängen. Är så fruktansvärt trött att jag mår illa!!
Måste försöka sova nån timme nu, helst till 15 så hinner jag ta en snabb dusch innan jag ska sticka iväg till jobbet.
Phu..
Skulle egentligen fixat nån matlåda nu men orkar verkligen inte de, får se om jag hinner inom affären - Ajja om inget annat har jag iaf havregryn på jobbet - ja de som räddat mig så många gånger!!!

Nej sovA nu!!Dumma sömn!!

Har legat å vrit å bänt mig i över 4 timmar nu. Är egentligen väldigt trött men de är totalt omöjligt att somna!!
Hade jag inte haft något för mig imorgon hade jag nog inte brytt mig så speciellt mkt, men tanken att jag ska köra från Stockholm klockan 07 imorgon bitti ger mig lite smått panik!!

Blev att vi stannade över här inatt eftersom allt blev så framskjutet igår morse när vi skulle köra. Precis när vi satte oss i bilen och skulle rulla mot Uppsala så inser vi att jag hade fått punktering på bilen... Vad är oddsen liksom? Har aldrig haft de innan och just när vi var tvungna att komma iväg i tid, ja självklart skulle jag få det då!!
Akka vi kol iväg och fick gjort de vi skulle iaf - så de gick ju bra tillslut👌

Baaam!

Alltså inspon just nu är grym! Sjukt taggad inför träningen denna hösten!! Ska verkligen göra allt för att få mig själv att utvecklas så mkt som
Möjligt. Jag ska lätt bli den bästa variationen av mig själv! De är mitt mål:)
Idag gick det verkligen sjukt bra på träninge . Benen verkligen skakade efter   Passet - då vet man att man tagit ut sig ordentligt! Lyckades även öka på benpressen & är uppe i 115kg nu. Kanske inte överdrivet mkt i eran öron - men med ett sjukt trasigt knä så är de grymt !:)

Nej nu ska jag strax sova - blir en lång dag imorgon. Ska till Uppsala & hem igen på samma dag. 


God natt😘