3 dagar kvar 😍

Tänk nu är det bara 3 dagar kvar innan jag börjar på min rad - mitt schema! Ska bli så amazing!! Jag kommer äntligen kunna planera lite, kommer inte behöva vara kontaktbar hela tiden! De är fint det!:)

Nu kör jag mina två sista natt pass på de andra jobbet. Även om jag älskar de stället, så ska de bli rätt skönt ändå att inte ha vaken natt mer. Får ingen rutin på mina dagar då & allt påverkas så mkt. Humöret, maten, träningen, mitt sociala liv - ja allt. 
Men men dessa två nätterna kommer gå bra ändå :) 

Har precis gjort vid mig lite & ska strax köra till jobbet. Nu när jag tänker efter hade jag ju faktiskt inte behövt göra vid mig, de är ju halloween ? Kritvit i ansiktet hade nog gått hem det med haha!


Torsdag

Torsdag & jag är ledig! Eller jag har tagit mig ledigt eftersom jag jobbat för många timmar denna månaden...
Sov länge idag vilket vart så skönt! 
Nu har jag precis landat i systers soffa & väntar på att hon ska bli klar.
Blir en sväng i stan & förhoppningsvis mat, är så hungrig alltså!!!


ÄNTLIGEN!!!

Gud så underbart! Känns som jag kan checka av en till punkt i min lista! Äntligen har jag fått en fast tjänst på jobbet!! Alltså den lättnaden går inte att beskriva! Så galet skönt! Har verkligen kämpar som bara den de senaste 3 1/2 året för detta. Aldrig varit stannat hemma från jobbet för jag varit sjuk och alltid tackat ja! De vart så värt allt slit! Nu äntligen så fick jag de jag kämpat för!

Ska bli så skönt att äntligen kunna planera sitt liv lite. Inte behöva vara tillgänglig hela tiden! Lättnaden är verkligen enorm:)!

Nu mot nästa mål - hitta den perfekta bostadsrätten & flytta ut :)
Detta kommer bli så bra så!!!!:)
Fira detta men att förlora stort på biljard med bror 😂👌