Underbara dag!

Vaknade imorse av att skillhag hade skickat massa sms, ja inte konstigt med tanke på att jag skulle vara på gymmet 9 imorse men låg fortfarande i sängen då Haha! Så de vart bara till att skynda upp och ge sig iväg. Var så trött så fick för mig att testa nåt nytt - PWO blandat med redbull haha! Ja jag säger då det, jag är inte som alla andra😂.

Jäklar vad de kröp i kroppen och hade sånt power på vårt pass idag. Blev 30 min på löpbandet & rygg.
Åh alltså har alltid så kul när vi tränar tillsammans:)

Efter gymmet drog vi till hbg och kollade in Sandras nya lägenhet, Gud så fin den vart! Hon försöker övertala mig att flytta med & känner att det inte är helt omöjligt att jag faktiskt gör det. Får se efter sommaren :)
Sen drog vi en sväng till xxl sport och shoppade loss, ovanligt att vi köpte massa tränings grejer va? Nja inte så.

När vi vart färdiga där styrde vi bilen hemåt men hamnade på gymmet i kstad - jag ytterligare ett pass blev det innan vi drog tillbaka till Hässleholm.

Blev lite häng här och gjorde massa konstiga saker bara vi kan få för oss att göra - haha alltså ja jag säger då det , ibland undrar jag vart vi får allt ifrån 😂..

Vart även och kollade in nya gym i stan - ah sån sjuk beslutsångest vart jag ska välja!!! Men vi får se.. Får nog testa nåt på varje ställe som känns ok och se :)

Nä nu ska jag allt sova , ska vara på gymmet vid 08 imorgon bitti så jag hinner ett pass innan jobbet (: 

Våran pose - vad hände där liksom? Haha!!!


Övertrött!

Ytterligare en dag som bara gått förbi en. Gud vad dagarna går snabbt!!
De mesta timmarna idag spenderade jag på jobbet. 07:30-17:30, men de gör mig inget för jag har verkligen helt underbara arbetskollegor!!!:) 

Efter jobbet körde jag hem till Amanda och hälsade på en sväng - lika trevligt som vanligt! 

Resten av kvällen har jag i stortsätt bara spenderat på soffan. Skulle tränar men hade glömt mitt gymkort hemma & orkade inte köra tillbaka till stan igen, så får ta de imorgon istället.

Snart kommer nog Olivia hit & tar en cigg. Åh stackars henne!! Just nu är jag på sånt flipp humör så ingen egentligen hade orkat med mig... Ja ni vet när man är så trött så man skrattar åt sina egna skämt ? Japp precis de humöret! Men shyyy de säger vi inte till henne🙈. 
Ajja får bli sängen efter det.

För imorgon blir det att ta sig till stan och shoppa lite, träna & sen jobba :) 
Hihi hittade bilder från i sommars på mig & Sandra! Ph saknar den sommaren - vi hade så sjukt kul då! 
Så kul att se henne igår igen :) 


Söndag

Alltså Gud! Kan knappt gå på mina ben efter benpasset i fredags 🙈. Kan nig ha lite att göra med att vi kört rätt många mil inlines de senaste dagarna med. Men jag klagar inte, i like it!:) 

Tog mig faktiskt till gymmet igår & körde lite, kan ju säga att motivation inte är på topp när man känner hur mkt man tappat, men jag ger inte upp för det - så kommer jag ju aldrig komma "tillbaka".

Insåg med igår att jag har bara gymkort nån vecka till innan de går ut. Åh det är verkligen panik!!!! Men vet inte alls vilket gym jag ska träna på framöver så måste verkligen bestäms mig för de känner jag!! Åh tips tack! Något bra ställe i Hässleholm som nån kan rekommendera? 

Ajja nog om det, träffade även Skillhag igår kväll, shit de vart evigheter sedan vi sågs! Hade så kul & bara hängde.
Planen var att vi skulle hitta på nåt kul idag - vart stört säker på att jag var ledig idag. Ja fram tills jag kom hem & insåg att så vart inte fallet. Började jobba 07:30 imorse...

Ska försöka ta mig till gymmet en svöng efter jobbet idag. Får se hur de går 🙈