Kastrup.

Oh jag lyckades hålla mig vaken hela natten, yes nu kanske jag kommer kunna sova några timmar på planet iaf! Känner hur ögonen håller på att gå i kors just nu, men har köpt en redbull för att rädda situationen. Får inte somna innan planet går - tror vi lyfter runt 11:45.
Just nu sitter vi på flygplatsen i Kastrup, åktur ner tidigare med ett annat gäng som ska med planet till Karibien. Hahah jag som sagt att min bror är flygrädd, de var då inget att jämföra med den andra killen😂!

Nä ska dricka lite kaffe, ut och blossa lite innan jag tar mig en liten shoppingtur på taxfree :) 

Prioriteringar.

Det finns en väldigt dålig egenskap jag har, alltid när jag ska iväg någonstands så är jag alltid ute i sista sekunden. Dethär med att planera inför en resa är något jag är värdelös på, alltid varit! Står alltid där med andan i halsen timmarna innan och kollar rakt ner mot en tom resväska... Listan på allt som ska höras innan jag åker har jag för länge sedan gett upp - de hinner jag inte. Inser att jag måste panik packa , troligtvis glömma hälften av sakerna hemma som vanligt & sedan irritera mig på att jag inte börjat i tid. De vanliga ni vet. 
Hela dagen har jag egentligen varit stressad men istället för att göra de jag ska så har jag valt annat. Ja som typ att träna, äta lunch i stan med en fin människa, jobbat & sedan träffat en vän.

Fast å andra sidan har de ju verkligen varit värt det! Inget slår ju energin man får av att ha underbara människor runt omkring en:) 
Huvudsaken är ju att jag får med mig själv, pass, pengar & min telefon ju haha! De ska jag nog kunna lösa.

Nej får nog sätta igång nu, Ska ta mig till Hässleholm om 15 min & tanken är att jag inte ska sova något inatt så jag vänder dygnet rätt direkt:) 

Snart ligger jag på solstolen i Thailand & njuter trotsallt :) 


Lägenhet var de va ?

Åh bara måste berätta en liten rolig sak!! 
Som de flesta nog vet så umgås jag rätt mycket med mina syskon & den senaste tiden har jag "bott" en hel del hos min ena syster. Först hade jag ju hennes lägenhet när hon vart i Thailand & nu de senaste två veckorna så har jag inte haft bil, plus att de har varit ganska rörigt i mitt liv så har varit skönt att vara iväg lite. 
Har typ sovit här sen bilen gick sönder - men har inte alls varit här sedan i lördags. Har ju jobbat dygn & sen vart jag hemma å skulle hämta kläder igår men slutade med att jag somnade i min egna säng inatt.
Efter två dagar vart jag redan saknad! 
Först ringde Martin ( fatimes pojkvän) och frågade vart jag höll hus, och efter några timmar ringde Fatime & tyckte jag skulle komma å sova på deras nya soffa inatt. Haha! 
De hela slutade med att Martin hämtade mig på jobbet & Fatime hade lagat mat ikväll:) så mysigt! 
Dem har flyttat ihop till en ny lägenhet i helgen ( bara nån port bort) och precis innan de skulle lägga sig så letade dem
Båda helt hysteriskt efter något.
De visade sig att dem letade efter den tredje lägenhetsnycklen som jag fick! Hahaha vadå att dem inte vill bli av med mig & att jag har ett andra hem!?
Rätt kul tycker jag - blev visst de tredje hjulet !:) 
Så kan väl säga att jag "hat lägenhet" nu haha!!