Årsresume 2015

Januari: hade precis kommit hem från Egypten och låg sjukt/ förkyld halva månaden. Hände inte så mycket i januari utan jobbade mest och försökte komma på fötterna igen. 

Februari: denna månaden hängde jag jämt hos min syster, bodde typ där. Det var även i februari som snön föll och jag å två vänner drog till vallåsen för att åka skidor. Första gången för mig, sjukt kul men de hela slutade ,ed en hjärnskakning för min del haha! Bokade även en resa till Thailand som jag såg fram emot. Annars vart de mest jobb och träning som gällde.Mars:  åkte till Thailand och spenderade 2 veckor där. Hade de så galet bra!! Lärde känna så sjukt sköna människor och de vart en oförglömlig resa. Köpte en ny bil, hängde massa med Sandra och inskaffade mig ett par inlines. Ett av de bästa köpen i år. Vart jämt ute och rullade med Martin. Började även umgås ännu mer med Amanda och blev många koppar kaffe med henne under månaden.April: hängde jämt på gymmet med Sandra, hjälpte Amanda att måla om deras hus, vart ute och rullade jämt med mina nya inlines. I mitten av april gick min älskade mormor bort så hela familjen åkte ner till Makedonien ett par dagar ❤️. 
Vart även denna månaden jag testade ett nytt gym och började på JK. 


Maj:  detta vart en sjukt stressig månad!! Jobbade röven av mig. Hade mitt vanliga jobb och sen drog jag och Martin upp till förslöt och jobbade natt på hallandsåsen. På tunlen. De var så sjukt jobbigt men ändå en upplevelse att göra något nytt. Vi fick oss många skratt under nätterna när vi stod och sopade väggarna. Så maj månad bestod mest av jobb. Spelade även en fotbollsmatch med mitt gamla lag, vart så galet kul, men tyvärr lyckades jag paja mitt knä ännu mera.
.

Juni:  började mitt sommarschema på jobbet, hängde jämt med Sandra och tog vara på tiden innan hon skulle flytta. Amanda fick mig att smaka räkor för första fången i mitt ,vi & jag höll på att spy haha! Vart även på wilmas och iris namngivning denna månaden. Allt flöt på bra.Juli:  fick ytterligare ett jobb och körde på två scheman, solen och värmen började komma och hängde massa nere i Åhus. Lärde känna Saranda som visade sig skulle bli en väldigt bra och nära vän till mig. Vart nog denna månaden jag och Jonna började klättra med. Haha ja klart man ska testa allt. Började hänga massa med Rina med. Vart nog i denna vevan jag började åka en del inlines med Jonna också haha vi fick oss allt många roliga skratt!!


Augusti: denna månaden jobbade jag extremt mycket, en hel del vaken natt - dagarna spenderades med trädgårdshäng och solning. Klättrade massa och åkte inlines så ofta jag kunde. Ramlade för första gången haha även om de kanske inte vart mitt fel. Vart ute på massa utflykter med Rina runt om i Skåne - testade ny app restaurang och paddlade. Bokade även en resa till Turkiet.
September: första veckan spenderades i Turkiet med Rina - en utflippad och riktigt rolig semester!!  Hängde en del med Saranda innan hon flyttade upp till Stockholm, firade världens sötaste brorson som blev 3 år😍. Körde även i Stockholms rusningstrafik för första gången och de gillades inte!! Haha 

Oktober:  hade inga rutiner alls denna månaden, jobbade massa vaken natt och sov bort dagarna. Missbrukade energidricka. Drog på spontanutflykter med Rina till Danmark & drog till Helsingborg mitt i natten och checkade in på hotell för vi inte kunde somna haha. I slutet av månaden fick jag en fast tjänst på mitt vanliga jobb & kunde pusta ut och slippa vaken nätter och dubbla arbeten.


November:  åter igen blev jag sjuk, Rina drog med mig på turer ändå och jag levde i min pyjamas de första veckan haha. Donika flyttade hem från Stockholm igen så hängde en del i Malmö. Började även jobba på min alldeles egna rad på schemat :) och träningen börjades kännas motiverande igen.

December: blev hela 23 år gammal, åkte till Liseberg med Rina och hängde där. Fick min älskade väska som jag så länge velat ha. Hängde i Malmö en del hos Donika och åkte till Oskarshamn ett par dagar till finaste Amanda.


Ändå ett rätt bra år, även faste jag under några månader höll på att stressa och jobba ihjäl mig. Får se hur nästa år blir.

Slarv & trötthet!

Lördag & jag ligger nyduschad i sängen och bara vill att klockan ska bli mer så jag kan sova.. 
Har varit så överdrivet trött den senaste tiden så de finns inte. Först tänkte jag, det måste vara något fel på mig! Vilken 23 åring måste sova middag liksom? Går och lägger sig runt 22 tiden?
Sen slog de mig!!
Jag har missat att ta mina B12 tabletter så länge nu, helt glömt bort att dricka blutsaften. De har bytts ut mot 4-5 redbull varje dag istället. Vilket också har resulterat till att jag druckit mig mätt och slarvar så enormt mkt med maten så jag nästan skäms. 
Kan komma på mig själv på kvällarna att jag inte ätit, utan bara hällt i mig massa redbull & kaffe istället. Så antar jag har svaret där.

Men efter nyår så startar jag & syster C9 kuren & hoppas verkligen att redbullen försvinner helt! 
Ja jag vet att de är ett viktminskningsprogram / kickstart. MEN de är inte de jag är ute efter utan att rensa ut min kropp & börja på nytt liksom. För de behöver jag verkligen just nu!