..

Gröten i magen & ett avsnitt av orange is the new black har hunnits med denna morgonen. Ska strax klä på mig & bege mig till vårdcentralen för att kolla upp en leverfläck jag fått i ögat. Måste då erkänna att jag faktiskt är lite nervös att det ska vara något...
Efter det blir det bara till att komma hem en snabb sväng & packa ihop väskan. Ska jobba från 16:30 idag till 10:15 imorgon. Direkt där efter ska ja ha ett PT pass i Kristianstad. 
Annars hönder de väl inte så mkt i mitt liv just nu, bara det gamla vanliga typ. 
Ska försöka hinna träffa Sara en sväng idag också hade jag tänkt. Ajja får se hur det blir! 


Morgon människa.

Tror jag har gått och blivit en morgon människa eller något. Varit vaken sedan 7 imorse & är hur pigg som helst. 
Var nyss nere och kokade lite gröt till frukost - synd bara att jag råkade få i alldeles för mkt kanel i och de smakade riktigt illa! 
Annars så har jag inte gjort så mkt denna morgon. Precis satt mig med ipaden och ska slänga igång ett avsnitt att den bästa serien hade jag tänkt i väntan på att människorna ska vakna till liv. 
Funderar på att åka till väla eller Malmö idag men får se om jag lyckas locka med mig någon, annars får de bli gymmet med Ylbe & Hana idag :)


Like a good day.

Har precis krupit under täcket & strax redo för att sova, har varit en bra dag med massa farandes överallt. Morgonen spenderades hemma hos syster och hennes pojkvän. Åt frukost tillsammans & hade det allmänt trevlig. Efter det åkte jag hem till min bror och kollade på två avsnitt av orange is the new black - ja jag är helt sjukt beroende av den serien.
När klockan närmade sig 15 så körde jag in till Kristianstad & mötte upp Hana. Gud vad länge. Sedan det var jag träffade henne. Vi körde ett träningspass ihopa innan jag lämnade stan och kom hem till Vinslöv. 
Insåg idag att jag inte sovit hemma på evigheter, nja knappt varit här ens. 
Kvällen spenderades dels med att storstäda ovanvåningen som är min, fixa en vägg till min kommande fotovägg - har nämligen klickat hem massa bilder idag som ska upp. Sen körde jag bror till stan. De sista timmarna på detta dygnet har jag spenderat med Olivia. Alltid lika trevligt:)  
En bra dag med massa aktiviteter helt enkelt:)