Lovely day!

Har varit en helt underbar dag idag! Ni vet en sådan dag man bara vill ska komma men inte tror kommer. 
Började dagen med att vakna vid 8 tiden, kändes rätt lagom. Tanken var att jag skulle vara på gymmet vid 9 tiden idag. Och så blev det med, dock kände jag inte för att äta frukost innan då de kändes för tätt inpå. Behöver jag ens säga att jag var vrålhungrig när jag kom fram till gymmet? Konstigt det dära! Jag som för bara 6 veckor sedan aldrig åt frukost, fick aldrig nån näring i mig innan 15-16 tiden på dagen. Ajja, blev ett konditionspass & körde lite mage idag - knäna kändes helt okej idag. Efter gymmet drog jag & Sandra till Kristianstad och det blev lite shopping där och lite andra ärenden.
Sen var det bara till att styra tillbaka bilen mot Hässleholm igen. Tog en spontantid på en salong & unnade mig ögonbryns plockning. Åh vad skönt att slippa göra det själv liksom!
Sen mötte jag upp Sara & sötaste leonel för att spendera många timmar ute på hembyggsparken. Solen lyste & vi hade så mycket att ta igen. Finaste vännen! Alltså har detta varit en helt underbar dag. 12 timmar senare är jag hemma igen.
Satt nyss å skrev in i min matdagbok vad jag fått o mig under dagen för att ha lite koll, och de sjuka av allt är att jag verkligen ätit de gånger jag kännt mig hungrig idag. Tyvärr så var inte läsningen lika rolig... Räknade ihop allt och hamnade på 600 kalorier bara. Ja med de lär jag inte bygga några muskler med, det är på tok för lite och framförallt när jag tränar med.
Blir så trött på den biten, för ärligt talat orkar jag inte få ner en smula till idag - och vetenskapen om att de lilla antalet kalorier jag fått i mig bara kommer bryta ner min kropp får mig att vilja skrika rakt ut av frustration!!!!! 
Ajja ny dag imorgon! 
Vilodag i all ära.

Började dagen med att jag vaknade grymt sent idag. Gick inte upp förrän 13-tiden. Kan ju säga att jag i vanliga fall går upp mellan 06:30-07:30. Brukar aldrig kunna sova längre än så. Antar att min kropp behövde extra vila. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Skulle börjat få ordning på kosten idag, äta frukost vid 8 tiden och sen car 3dj timme. Tanken var att jag ska börja skrivs matdagbok igen och få rätt på maten, då det tyvärr blivit för mkt slarv den senaste tiden. Hoppat över för många mål, inte haft energi, sovit sämre o.s.v
Anledningen till att jag slutade skriva matdagbok för ett par veckor sedan var för jag blev helt manisk på att räkna alla kalorierna. Något jag mest blev rädd för & såg som ett steg tillbaka i sjukdomen.
Men jag ska ge de ett försök till, faktiskt tillåta mig att räkna kalorierna ich hoppas på det bästa. 
Ja ja nog om det! 
Denna dagen har jag mest spenderat ute i trädgården, solat & haft det bra! De är typ första dagen på evigheter som alla var hemma tillsammans ( ja, mamma & mina 2 systrar) som bor hemma. Så vi satt mest ute å hade kvalitetstid med varandra! Så mysigt! 
Nu har alla gått till jobben igen & jag spenderade tiden med att storstäda mitt rum. Vilket VERKLIGEN behövdes!! Jag hatar verkligen att stöda & brukar låta de vara galet stökigt tills någon städar det åt mig (mamma eller syster) men de är rätt pinsamt kom jag fram till, jag är ändå 21år och borde fixa de själv - så nu är det gjort :)

Ska snart iväg och träffa en vän över en kopp kaffe & sedan ta en lugn promenad ute i skogen. Med andra ord - en skön & bra dag ☺️

Sick.

Denna natten har jag inte fått många timmars sömn. Jag hatar att vara sjuk! Vaknade säkert en gång i timmen inatt, antingen frös jag, eller så var jag varm så jag vet inte vad eller så vart jag så täppt i näsan att jag knappt kunde andas...
Varje gång jag vaknade så tryckte jag i mig 2 alvedon i hoppet om att vakna upp och vara frisk. Såhär i efterhand inser jag att jag tryckte i mig alldeles för många alvedon under natten.. Visst de hjälpte ju lite, imorse när jag vaknade (gick upp klockan 4)  så kännde jag inte av febern mer utan bara förkylningen som spökade. 
Försökte fördröja tiden mellan 4-6 på alla sätt och vis för att tiden skulle gå. Blev att jag städade rummet. Sen var det bara till att packa väskan, skrapa bilen å ta sig en snabb vända till gymmet. 
Cxwork pass klockan 7 på morgonen. Gillade de nya passet massa! Fast de tar väl sin tid innan man kommer in i det och lär sig det. 
Sen blev de till att duscha snabbt som tusan innan jobbet började klockan 8 imorse. 
Nu sitter jag här och känner hur febern tyvärr börjar komma tillbaka igen, vill mest hem och sova just nu. Men får stå ut - klockan 16:30 kör jag raka vägen hem och slänger mig på sängen.