Sömn & sånt.

När bloggen inte uppdateras så betyder de att jag haft massa att göra. Igår gick jag av mitt dygnspass på jobbet vid 10 tiden - efter det mötte jag upp Belinda & vi körde ett helkropps pass på gymmet & avslutade med en pw på hlm gården. 
Precis när jag satt mig i bilen för att köra hem så blev jag inringd på jobbet igen & ett 30 h pass gjordes. Phu vad skit jag var när jag kom hem igårkväll!! Trodde typ att jag skulle sova hur bra som helst inatt, men nej! Vaknade upp klockan 4 imorse och var helt klarvaken. Bara tanken på att ett dygnspaas väntade idag fick mig att få ännu mer panik av att jag inte kunde somna om. Antar att jag var uppe i högvarv hela dagen igår & därav min sömnlösa natt.  Vid 8 imorse var jag så galet trött men samtidigt rastlös så jag drog iväg till gymmet - att jag inte somnade på crosstrainern är ju ett under - men allt funkade bra, benet kändes helt ikej - visst är de lite svullet nu men fortfarande bättre iaf så får vara glad för det :)  nu väntas 21 h jobbande till innan jag ger mig på en veckas ledighet! Den kom verkligen i rätt tid! Ska spendera den på bästa möjliga sätt :) 
Ajja - nog om detta, får hälla i mig några koppar kaffe nu så jag orkar med denna dagen - men de blir nog bra!:) Prioriteringar.

Mitt huvud har verkligen varit i högvarv den senaste tiden. Stressen från helvetet har existerar hela tiden, varför vet jag inte men har haft en Held del att göra hela tiden. Var dag går jag hemifrån runt 9 på morgonen och är inte hemma förrän sent om kvällarna. Denna veckan har det varit mkt med flytt, träffa vännerna som jag knappt haft tid för, försöka umgås med min familj, besök på läkarhuset, sjukgymnasten, fixat naglar, 2 vändor på Ikea och en del träning. 
Jag är tyvärr en människa som måste ha något att göra hela tiden, jag kan inte bara sitta rakt upp och ner. Det är något jag måste bli bättre på! Jag måste börja ta det Lungt, prioritera saker på ett helt annat sätt. De är ju när jag håller på som nu som stressen gnager i mig, sömnen blir hemsk och jag tappar bort mig själv. 
Imorse vaknade jag väldigt tidigt, åkte hem till min bror eftersom jag egentligen skulle kört han, men behövde ej göra det utan satt mest och pratade innan han körde själv.
Idag insåg jag att jag har prioriterat helt fel! När jag träffade han son, ja älskade finaste V så insåg jag att jag inte träffat han på evigheter! Han hade blivit så stor, börjat prata mkt mer än sist jag såg han. Tänk han är snart 2 år och jag har missat så mkt de senaste 6 månader av hans utveckling. Jag skämdes nästan när jag såg han idag. Hur har jag kunnat prioriterat bort dem? Hur? Vad har jag tänkt med!? Det är inte okej någon stand - det var ju faktiskt han som fick mig att hitta glädjen igen, att känna hopp ich verkligen vilja kämpa. Lyckan och glädjen han sprider finns de ingen annan som gör!! 
Bara tanken att vi inte bor mer än 10 minuter ifrån varandra får mig att få ännu mer dåligt samvete! 
Oh detta var nog en bra wake up call för mig ! 


Skit morgon

Vilken skitmorgon det har varit idag!!! Vaknade vid halv 10 och satte mig i bilen direkt för att köra till gymmet. Egentligen fanns inte lusten eller energin till det men tänkte att det vart lika bra att få det överstökat. Halvvägs till stan så lyckas jag bli stoppad av polisen å få en jävla böter! Hur irriterande är inte det liksom? Fortsatte att köra vidare och tänkte att nu skiter jag i hur ont jag har utan jag ska köra slut på mig idag och känna att det var värt att köra till stan för den bötern. Hur gick det då? Jo väl framme på gymmet med träningsväskan i högsta hugg redo för att köra så öppnar jag väskan och ser att hälften av mina träningskläder ligger kvar där hemma... 
Ingen träning & en jävla böter!
Körde tillbaka till Vinslöv & gick till sjukgymnasten för att visa lappen jag fått med mig hem från Malmö ang mitt knä/ben. Han var väldigt skeptisk till det & tror fortfarande det är mina menisker de är problem med. Idag går han på semester i 5 v och lägga upp nått tränings schema fanns ingen möjlighet till att göra idag.. Nej om 5 veckor...
Nu ligger jag hemma i sängen igen, irriterad, noll energi, magen kurrar och vill helst inte röra mig en meter mer.