Träning & spontantripp!

Vilken heldag det har varit idag! Tog sovmorgon imorse och sov ända fram till runt 10, så skönt! Morgonen spenderades ute på altanen med rina & remsmie innan jag styrde bilen mot Kristianstad lite över 11 tiden. Tog mig till gymmet och körde ett bodypump pass. Lika kul som vanligt dock var det extra jobbigt idag och kroppen kämpade för att orka - men det gick. 
Efter träningen körde jag till Vinslöv & hämtade upp Rina & Resmie för en spontantripp upp till ullared. Japp de är bara vi som får för oss att köra 2 timmar sådära en eftermiddag för att åka till ullared. Många nära dödens upplevelser påväg upp när Rina körde men vi överlevde. Var sjukt mkt folk där idag & egentligen behövde ingen av oss något speciellt utan åkte mest bara för att.
Hittade iaf en remington plattång som jag verkligen behövde & sen en massa hygien artiklar. 
Blev ca 3 timmar där & nu sitter vi i bilen påväg hem igen. Så ja är väl tillbaka i Vinslöv runt 22 ikväll. Tanken var att jag skulle ut på en långpromenad när jag kom hem men tror jag hoppa det idag, är verkligen svin trött! 
Tur?

Vilken morgon alltså!!! Började med att jag gick upp redan vid 7 imorse för att köra ett helkropps pass på gymmet. Ja precis de passet jag fick för x antal månader sedna men ej kunnat köra alls typ pga alla hoppen som finns med & de har varit totalt omöjligt för mig att genomföra. Men idag kändes benet bra och jag testade det. De funkade bra men shit vad jag har tappat alltså, måste verkligen bygga upp allt igen känner jag.
Nån timme senare när jag var klar insåg jag hur sjukt bråttom jag hade till jobbet, en snabb dusch å sen rusa ut från gymmet till bilen. Här börjar ju min otur...
Hittade inte bilnyckeln så fick hälla ut allt jag hade i min enorma väska för att leta fram den, snabbt som tusen slängde jag in väskan i bilen och körde till jobbet.
Framme på jobbet inser jag att min mobil inte var med mig, inte hellet mina träningsskor och vattenflaska. Ja ni kan ju tänka er paniken som uppstår när jag inser att jag glömt allt det UTANFÖR gymmet på vägkanten...
Usch hann tänka miljoner tankar innan jag kom fram till gymmet och 2 snälla killar hade tagit hand om mina saker. Lyckan går inte att beskriva alltså!!!


30 års fest, Göteborg & jobb.

Denna helgen blev perfekt! Ja så man bara vill att allt ska vara & allt bara flöt på. I fredags var jag & bror iväg en sväng i helsingör för att sedan åka hem till min andra bror och fira hans 30 års dag. Var väldigt trevligt där, åkte dock hem lite tidigare eller ja runt halv 1 på natten för att jag skulle upp tidigt på lördags morgonen. Men de var väldigt trevligt där ändå & vädret kunde man absolut inte klaga på.

På lördagsmorgonen var det äntligen dags, ja det jag & Sandra har planerat så länge att åka till Göteborg & Liseberg. Detta var typ vår första lediga dag vi haft samtidigt under sommaren & så var det bara ett måste att hitta på något kul. 
Hämtade upp Sandra i Hässleholm innan vi styrde bilen mot Göteborg. Nja visst råkade jag försova mig lite men de gjorde inte så mkt. Påväg ner körde vi inom ullared och handlade lite - blev dock en väldigt snabb sväng där. 
Sen spenderade vi hela dagen på Liseberg ! Så kul vi hade alltså! 
Precis när vi var nöjda och skulle gå mot bilen så var det precis som om hela himlen bara öppnade sig. Wow alltså dyngsura blev vi & det var kaos på vägarna. Kan ju säga som så att min lilla clio var inte den bästa bilen att köra i de ovädret - men vi överlevde bilfärden hem - nöjda, glada & trötta! 

Idag vaknade jag inte förrän vid 12 tiden, vad hände där liksom? Sover aldrig så länge, antar att jag hade lite sömn att ta igen...
Nu sitter jag på jobbet och fick hoppa in lite akut och jobba några timmar. Efter blir de en löptur ute i de kvava vädret men de ska nog gå :) 

Bjuder på lite bilder från i helgen.