Like old time!

Det var länge sedan jag satte på alarmet så tidigt för att träna innan jobbet. Men idag hade jag min gamla träningsvän med :) förr tränade jag & Sandra alltid med varandra , vi var bäst på att peppa varandra, körde riktigt bra ihop & utvecklades sjukt mycket på kort tid. Men sen valde Sandra att börja träna inför bikini fitness vilket jag inte alls gillade - haha ja hon vet om det! Och vi gled helt ifrån varandra.
Idag ett par månader senare körde vi cardio & ett ryggpass ihopa. De vart så kul! De var som gamla tiden & vi kom
Överrens om att vi tränar så bra tillsammans. Sandra har blivit sitt vanliga jag igen haha - förstår henne att de vart mkt med diet å all press förr men nu är det like old Times' och det vart så kul! 
Så nu kör vi igen :) 

Just nu sitter jag på jobbet & har precis ätit en stor frukost, eller ja ägg & smoothie :) 


December!

December månad är enbart en stressig månad i min värld. De senaste 3 åren har december varit för mkt bara.
2012 jobbade jag överdrivet mycket, det vart då jag fick hemska sömnproblem, sov högst 3 timmar per natt & jobbade över 200h. Sista dagarna de året minns jag inte så mkt av, jag vart totalt förstörd och grät varjedag efter jobbet, jag var helt slut både fysiskt & psykiskt. Hade jag inte fått mina insomningstabletter i början av januari så är jag säker på att jag hade gått in i väggen..

December 2013 - i början av månaden hade jag precis kommit hem från Thailand. Deppen av att vara i kylan var hemsk. Hade precis satt igång med träningen innan jag åkte ner, men när jag kom hem så jobbade jag en hel den & fann aldrig motivationen eller orken att träna. Mådde allmänt kasst hela månaden & förstod inte alls varför. Det var inte förrän i januari när jag började träna regelbundet igen som jag insåg att det var de som hade fattats, att de var därför jag varit så nere.

December 2014 - oj vart ska jag börja? Knä/ben problemet kom tillbak, fick löpsförbud ( de är de jag verkligen älskar) fick en kortisonspruta av en AT läkare spm aldrig gjort de förr & satte den helt fel:/ vilket resulterade till 0 verkan.. Åkte till Egypten & tränade ingenting under veckan där. Väl hemma natten den18 december så vart de bara till att lägga sig innan massa jobb väntade. Japp under tiden mellan den 18-31 kommer jag ha hunnit jobba 100% - alltså 160h, de man brukar göra på en månad. 
Orken är slut, knät gör ont, gymmet finns inte i min värld just nu & allmänt bitter över att det inte går som jag vill - att motivationen inte finns & tiden bara susar förbi mig.
Ja jag säger då det - fuck you december månad, försvinn du har aldrig varit bra!!
Tack gode Gud att denna månad snart är över!!!


Försovit mig.

Gud vad kallt det är ute idag, var typ första gången jag fått skrapa rutan på bilen imorse..
Vaknade upp imorse av att en jobbkollega ringde mig - kan ni tänka ET paniken när hon väcker mig klockan 11:00? Skulle börjat jobba halv 12 egentligen men hon ringde å sa att de räckte jag var här 12.
Alltså jag fattar inte - när jag börjar så sent så sätter jag aldrig igång alarmet, jag menar jag sover ju aldrig till längre än 9 i vanlig ordning.

Fast sov hos syster inatt & vid 4:30 kom hennes pojkvän hem , en aning onykter & hade en fin predikan för oss! Haha har nog inte skrattat så mkt på bra långe alltså! 

Ajja blir en kort tur på jobbet idag 12-21 innan jag tar ledigt fram till tisdag :)