Träning, sol & shopping!

Oj vilken lång och händelserik dag det varit. Efter att ha jobbat en del i veckan & helgen så passade en ledig söndag super bra! I vanlig ordning började den med att jag körde till stan vid 9 tiden i morse för att träna. Var inte alls taggad på det, men eftersom jag hade livat Belinda att vi skulle ha ett utomhus pass tillsammans idag där jag skulle köra slut på henne så kunde jag ju inte banga. Blev tillslut ett superbra pass ute i värmen och svettet bara droppade ner 😄 efter träningen körde jag hem till Vinslöv igen där Resmie & Ylbe redan låg ute och stekte, ja jag kunde inte motstå så slängde mig på solstolen brevid. Så galet varmt och skönt!!
Efter en timme orkade ingen av oss ligga kvar mer så vi drog till center Cyd & lager 157 för lite shopping. Baam vad mycket jag hittade & tiöl sjukt bra priser! I am in love :) 
Var inte tillbaka i Vinslöv förrän vid 7 tiden ikväll. Tanken var att vi bara skulle chilla , men Ylbe körde hem & vi andra tänkte ta en powernap spm knappt blev av. Nej för där kom nästa besök. Therese som vi inte träffat på allt för länge. Suttit och kedjerökt med dem en stund nu men känner art energin är borta nu och måste ladda upp för ny inför morgonens träningspass klockan 7 🙈😵 but i just love it :)
Nej dem får vara sociala själva där nere för bu är insomningstabletter i magen och jag slocknar när som :)
Btw hoppas no med fått njuta av de underbara vädret idag? Lr vad har ni andra gjort en söndag som denna :)


Lyckorus!

Är helt slut just nu och känner hur skönt det ska bli att bara slänga sig på sängen så snabbt jag kommer hem! Har varit igång sedan 8 imorse och det har varit full rulle hela dagen. Tog tåget in till stan vid kvart över 8 imorse och tanken var att jag skulle ta en powerwalk på Hässleholmsgården innan jag skulle vidare till gymmet, men benen kändes rätt bra idag så testade att springa - wow alltså det gick!! Visst hade jag känningar men inte alls den smärtan jag haft den senaste månaden. Blev en kort runda på 2,5 km löpning och resten pw , vill ju knte gå för hårt på heller. Efter det så drog jag till gymmet med världens lyckorus - kändes som om jag hade all styrka i världen och passet gick super.
Där tog inte allt bra slut, utan bestämde mig för att köpa ytterligare en omgång av PT pass vilket jag är glad över att jag gjort. 
När jag var färdig tränad blev de lite shopping på stan innan jag tog bussen vidare mot jobbet. 
Har slutat för en liten stund sedan och väntar på tåget hem nu, har jag tur så går det om 10 minuter, man kan ju inte alltid lita på Skånetrafiken....
Ajja i det stora hela - en väldigt bra dag!😄Hur normalt?

Alltså ibland kan jag inte mer än skratta åt mig själv! Efter jag kom hem från stan idag så gick jag p la mig för att somna ifrån matkoman typ haha. Somnade och sov i säkert 2 timmar. De sjuka av allt var att så snabbt jag vaknade upp så fick jag värsta paniken!!! De kändes som jag hade sovit en hel natt och jag trodde det var fredag, ni kan ju bara tänka er paniken! Vart helt säker på att jag hade glömt sätta igång alarmet och försovit mig, men inte till jobbet utan till träningen. Jag ska ju träna innan jobbet imorgon och eftersom jag trodde de var fredag så var jag typ ledsen att jag inte skulle hinna träna - hur sjukt är inte det liksom? Mitt största problem var att jag inte skulle hinna träna. Hahah so sick! Snacka om lyckan som uppstod när jag insåg att det fortfarande var torsdag och  att jag bara hade sovit nån timme. 

Ajja nu är jag vaken iaf och har åkt till Kristianstad med Resmie för att hälsa på pappa en sväng. Ligger mest å chillar här. Orkar inte vara social - haha trevlig jag är va!