När kylan piskar mot ens kropp.

Det har verkligen börjat bli riktigt mörkt ut tidigt om kvällarna nu. Trädens alla löv är nu mera nästan bortblåsta och kylan har slått till värre och snabbare än jag kunde tro, eller är det bara jag som fryser sådär hemskt mycket? Som tycker det sticker i kroppen så snabbt man möts av vinden? Igår fick jag verkligen känna av kylan på jobbet.. Satt sen på kvällen med en tjock tröja, vinterjacka och filt på mig i hoppet om att kunna få upp temperaturen lite, men ändå frös jag, la mig under täcket för att försöka få lite sömn innan klockan skulle ringa 06:00 men det kändes bara meningslöst att försöka sova. Många tankar hann jag tänka, tänkte mycket på livet på hur allt bara kan hända så plötsligt och hur man aldrig kan se sig själv som en av "de" - för jag menar hur många gånger har man inte sagt " det händer aldrig mig, det händer bara andra" men plötsligt så står man där, mer förvirrad är någonsin och frågar sig själv " vad hände?"

Sista gången jag kollade på klockan visade den 03:17 sen slumrade jag till. 2 & 1/2 timmes sömn blev allt vad jag fick inatt innan det var dags att fortsätta jobba. Trött, frusen och med magont jobbade jag på till 3 i eftermiddags. 
Körde raka vägen till gymmet och körde allt jag orkade där. 
Hemskt trött och seg kom jag hen och somnade på soffan. 
Har bara precis hunnit öppna ögonen och varit vaken i ett par minuter nu - tror jag går och lägger mig strax igen och hoppas jag får lite lugn i kroppen ❤️
När tiden bara springer iväg!

Oj vilken dag detta har varit! Vaknade upp tidigt idag å var super trött - men drack en celsius i hoppet om att bli piggare - vet inte riktigt om de hjälpte så mycket.. Sen vid halv 2 gav jag mig iväg till gymmet - inte alls pepp på det var jag, utan i början av passet på löpbandet så kändes det som om de skulle bli ett halv kasst gympass.. Men jag bet ihop och sprang 5 km, helt plötsligt var energin på topp!! Fortsatte med styrketräning armar & axlar vilket också fick super bra!!
Sen kom Tina till gymmet ( hon är instruktör på Zumba) så fick mig privat lektion av henne. Gud vad Kul det var - och självklart lyckades hon övertala mig att Vara med på de riktiga passet också... Kan säga som såhära att jag har varit sjukt mycket emot zumba innan för jag är så sjukt orörlig , men jag gav de en chans å Gud vad kul de var art vara med när andra också var på passet!! 
När de var dags att ta sig hen insåg jag snabbt att jag hade varit på gymmet i nästan 4 timmar - fattar inte var tiden tog vägen men hade iaf skit kul!!!

Nu ligger jag framför tv:n i värst matkoman - fixade ihop kycklingsallad som nu ligger i magen :)!

Ajja blir en lugn kväll idag, ska upp vid 6 imorgon bitti och köra CX på gymmet vid 7:00. Jag är peppad!!!! 


Att släppa kontrollen..

Könner mig väldigt seg å slut just nu, vilket kanske inte är så konstigt. Kom inte hem
Förrän vid 2 inatt och hela dagen igår var lång och jobbig. Var först på gymmet vid 6 på morgonen och började med att springa 4 km sen gick jag på CXWORK Passet - var ganska då slut efter det. Kom bara hem en runda å gjorde allt jag hade för mig innan jag på eftermiddagen åkte tillbaka till gymmet igen och sprang 5 km och körde styrka.. Var helt slut men kunde inte vila, var bara till att ta sig till jobbet. Hade varit ok om de hade varit en vanlig jobbdagarna men var iväg i Lund på Skåne rock med brukarna och kom inte hem förrän typ 2 inatt. Så ja jag var sjukt trött!!! 
Idag har jag dock tillbringat hela dagen i Kristianstad med trevligt folk. Fick dock bara hem en tröja men de gör ju inget. 
Å idag gjorde jag något jag inte gjort på evigheter - ja jag kommer inte ens ihåg sist jag gjorde det!!! Jag åt ute!!! För er kanske de inte är en big deal men för mig har de verkligen varit det! Kycklingsallad blev det och det gick hur bra som helst! Jag som i vanliga fall hatar att äta bland mycket folk.. Men inland måste man nog släppa taget lite och testa sina gränser - å idag blev det ett positivt resultat av de hela. 
När jag kom hem kännde jag hur trött jag var och tillät mig själv att skippa gymmet idag - även detta är en stor sak för mig.. Nu känns det dumt att jag inte varit där men nån gång måste man ha vilodagar med - och de får helt enkelt bli idag!

Just nu ligger jag med en stor kudde på magen i hoppet om att de ska göra mindre ont i magen, sen vid 22;00 börjar jag jobba - blev just inringd!
Men innan dess så väntar vi på fin folk som kommer å snackar lite skit här hemma
Först :) 
En bra dag ändå ❤️