Blodprov svaren!

Äntligen är provsvaren på blodproverna här!
Tråkiga svar kanske men så skönt att äntligen veta vad som är fel på mig, skönt att inte hela tiden under varför jag är så trött hela tiden, varför jag tappar hår, varför jag har ont I hela kroppen å stickningar, varför jag är nere å så hela tiden å en massa mer!!

B vitamin brist var svaret på de hela.. De var läskigt låga..
Kroppen borde ha reserver på de som håller i år ibland men mitt är helt tömt - antagligen tar inte min kropp upp de alls..

Men men nu har jag iaf fått tabletter som jag kommer få ta i EVIGHETER. Men är det de som krävs så får de vara så helt enkel!

Shopping☺

Att man inte kan hålla i pengar alltså.. Får nästan ångest när jag tänker på hur sjukt mycket pengar jag shoppat för denna månaden - frågan är , vill jag ens veta??

Ajja blev ytterligare ett par converse idag & en parfym!
Alltid något :)

Off to work!

Som i vanlig ordning lyckas jag stänga av mitt alarna på morgonen och tänka att jag bara ska blunda lite...slutar alltid likadant ! Slår upp ögonen i panik när jag ser vad klockan är. Att man aldrig lär sig!
Så bråttom blev det i morse, slängde i allt jag kom på i väskan , borstade tänderna å fick tandkräm över halva tröjan - man tiden fanns inte för att byta så ja idag känner jag mig inte så fräsch!

Ajja jag kommer i tid iaf & börjar om 9 minuter. Lets do this 24 timmars jobbpass!