2013

År 2013 har varit ett konstigt år, både bra och dåligt. Nåendes har varit väldigt bra i perioder och botten i perioder....

De första månaderna på detta året bestämde jag nig för att börja träna igen, gick skit bra under januari, februari och mars - men sen så pajade jag knät helt:( under hela första halvåret så hände det inte allt för mycket i mitt liv, jobbade mest.

I augusti så bokade jag en spontan resa till Makedonien, vilket var väldigt kul! Hela familjen var samlade för en gångs skull å vi hade väldigt kul! Dock började kropps ångesten massa i Makedonien när jag tog på mig bikinin... Detta slutade med att gamla beteende kom tillbaka igen...

September kom och jag jobbade en del,  igen så bokade jag en spontan resa till Turkiet. Detta var mycket för att fly frpn hösten.. Och denna resan var så underbart rolig!! Spårad resa som jag aldrig kommer glömma!


 
Hemma i Sverige igen så bestämde jag mig att försöka träna igen, och hoppas att knät skulle hålla! Och ja det gjord det! Första gången jag sprang milen också!:)


Jag spenderad mycke tid på jobbet under september, fick tillbaka kontakten med en barndoms vän & testade på zumba för första gången som jag bara älskade 


Oktober månad hände det inte allt så mkt på, tränade på och allt rullade mest på bara.

November så var det dags för resan jag bara hade drömt om!!! Thailand. Var den bästa resan jag varit på och kunde verkligen släppa allt här och njuta! Red elefant, badade, solade åkte fallskärm å massa mer roligt!!


Denna månaden blev jag även 21 år gammal, åkte till ullared en sväng ich festade en hel del!

Den var en liten snabbis om vad som hänt ! Men jag hoppas över hela mitt hjärta att 2014 kommer bli ett bättre år, att mitt mående kommer bli bättre och jag kommer våga mer!

Ledighet!

Gud vad jag har njutit av att vara ledig i 4 dagar. Har verkligen varit helt underbart!! Visst jag har väl inte vilat alls mycket, har knappt sovit dessa dagarna, men det har varit så värt det!!

Att få spendera tiden med de finaste vännerna & syskona är värt mycket. Vi har väl mest festat men ändå.
Har väl varit ute ca 4 gå ger de senaste 2 veckorna och de brukar jag inte ens vara på ett helt år, kul har det varit men tror jag måste börja ta hand om min kropp igen. Sluta ge den alkohol och börja träna igen! Ska ta tag i det denna veckan!! Nog om det.

Nu sitter jag i tåget påväg hem från Malmö, har sovit över hos Donika inatt. Så jäkla kul att vi tig hennes flyttlass från växsjö till Malmö igen. Nu kommer vi äntligen kunna träffas oftare igen:)
Igår gjorde vi väl inte allt för mycket. Idag har vi mest gått runt i stan och kollat runt lite, usch vad jag hatar rea! Folk är ju såå galna. 
Fick med mig massa underkläder hem å lite bas linnen.
Nej ska sätta mig till rätta nu och dricka upp min chai latte ( yes årets först som jag unnar mig) så gott!!

Spårad kväll!!!!

Oj då jag som aldrig mer skulle ut, vad hände?? Detta måste ha varit en av de mest spårade & roligaste utgången någonsin!! Haha helt sjukt kul och sååå mycket sjuka greker som aldrig händer egentligen som faktiskt hänt inatt!!!

Egentligen skulle jag inte följt med ut ikväll eftersom jag hade sån sjuk ångest innan, kännde mig mest värdelös å enorm.. Men de lyckades övertala mig vilket jag är sjukt glad över!! Åh vad kul vi hade:)

Nej nu är klockan strax 5 på morgonen, måste sova lite innan vi ska till Malmö imorgon ( idag ) 

Världens bästa vän & jag.
 
Glad & trött Sara 5 på morgonen...


Smakade lite nattmat av Donika, salladsrulle, troligtvis nåt jag kommer ångra grovt imorgon - men skit i de nu !!🙈