Bara sådär...

Jag önskar jag kunde skriva till dej hur allt var, hur jag för en gångs skull på år är nöjd med tillvaron, berätta att jag börjat på ett nytt jobb, 80% med dygnspass - något jag aldrig gjort förr!
Vill säga hur duktig alla tycker jag är å hur underbart skönt det känns att hittat något som passar mig.

Önskar jag kunde berätta för dej att de var dina ord jag tänkte på när jag tackade ja till jobbet - att man aldrig ska vara rädd - utan testa nya saker.
Att jobba inom psyk med ungdomar är en utmaning , men jag gav mig fan på att jag skulle klara det & se här 24 första timmarna är gjorda - många hinder mötte jag på men jag löste dem.

Vill bara berätta allt detta för dej, men jag kan inte....
Från att ha haft tät kontakt till att du bara försvinner sådär - vet inte om jag egentligen tycker det är okej, men vad spelar de för roll vad jag tycker? Det är ditt val... Önskar bara du hade sagt som de låg till å inte bara "försvunnit"....

Vilken bra start på veckan!!:)

Gud vem hade trott att jag skulle vara uppe redan vid 9 tiden på min lediga dag liksom!! ? Ajja smärtfritt var det inte - vaknade upp av att ja hade fått sms från jobbet , Japp Sara hade glömt lämna av nycklarna igår.....
Men tur de kanske ? För tog mig in till stan å lämnade av de, sen blev de ett pass på gymmet! Gud så skönt!

Nu ska jag strax ta mig en dusch sen ytterligare en vända till stan - men de blir kaffe & skitsnack med Michaela som kommit till Sverige för att hälsa på:)!

Detta kommer bli en bra dag, jag känner de på mig!Bjuder på en bild från förra året...

...

Jag blir galen!!! Hatar att inte veta, att inte ha en blekaste aning, inte kunna finnas där, göra något...
Hatar känslan av maktlösheten.....


Du betyder ju så enormt mycket för mig....