Helvetes dag!

Dagen började dålig, då brukar man väl säga att de bara kan bli bättre? Hell no de har bara fortsatt så å jag hatar denna dag! Jävla skit ännu en gång har de jvla månstret i mig stoppat mig för något jag egentligen vill! Röv på denna dag!

Det är inte okej!

Att vakna upp klockan 5 på morgonen för att man är så grymt kaffe sugen är fan inte okej!! Så ja nu sitter jag här ensam i mörkret å dricker kaffe & hör fåglarna kvittra. Tror nog jag strax ska ta å dejta så sängen lite till.
Men till er andra morgonpigga där ute - godmorgon!

Att bli väckt på fel sätt..

Gaash de känns som om jag har grus i ögonen, är så galet trött, men ändå kan jag inte somna om...
Blev ganska sent igår kväll, Var hemma hos fina Sara å drack massa te, snackade å kollade på BB - Just de fick mig ett par nya converse igår med, ett par turkosa! Gash ja dör så mkt jag längtar tills jag kan använda dem - sommar du är så välkommen!
Ajja, vad gör jag upp nu då? Jo hade de inte varit för att min mamma är så dålig på att kasta saker så hade jag troligtvis sovit ganska så djupt just nu - men nej!
Hon skulle kaste över ett ciggpaket till mig imorse - vilket landade rätt på huvudet & vipppps så kan jag inte somna om igen. kanske inte de trevligaste sättet att vakna på va?
Så nu får jag försöka fördröja tiden med något tills syster vakna, sen ska jag duscha, gå å köpa något gott te & ta mig ut på en lång promenad, Låter som bra plan det (: