Bakis så att de sjunger om de!

Asså fyfan vad jag är bakis idag, det är helt sjukt ! Men om ja ska vara ärlig så var det verkligen värt det, hade den sjukaste å bästa kvällen på Catwalk inatt - tror inte vi kom hem förrän vid halv 8 imorse.
Men de kanske var för vi inte hittade nån taxi förrän vi hade typ gått / sprungit halvvägs hem :P

Ajja jag säger bara en sak - de är den bästa uteclubben i Barcelona iaf !

Så idag har det bara varit till att ta det lungt. Alla är bakis idag , Doni & mimmi sover, Pran har suttit ute vid balkongen sen 3 timmar tillbaka å kedjerökt  & jag sitter med killarna under tiden de spelar Fifa, rätt kul att se hur de surar när motståndaren gör mål haha!

Snart en manadSnart har jag varit i Barcelona i 1 manad, de e helt sjukt vad snabbt tiden har gatt. Jag har borjat jobba med & de funkar bra :) Sa vad har jag gjort under tiden har da? Jo jag har jobbat, festat, badat, solat, varit & kollat pa alla shoppingst´llen & sett mkt redan:) Staden e underbart fin!!! Idag blir det utgang pa CATWALK & japp de ser jag fram emot :)

Ska leva livet hela n´sta manad med & sen blir det sverige i november.
Nu undrar ni nog varfor? Forklaringarna e latta.
Lonerna har e INTE bra, utan man far betala sjuka skatter & klarar sig knappt pa de,
vi bor allt for manga i en lagenhet & man far aldrig space till sig sjalv.
Men jag kommer aldrig angra att jag testade detta , jag har alltid trott att min sak var att flytta utomlands, men de var det inte. Jag alskar Sverige! Jag har lart mig mkt har & de e jag stolt over.

nej nu ska ja rora mig , ha de fint & Anna jag ringer dej nan dag i veckan :) haha

Nu skriver jag !

Shoo , de var ett tag sedan jag skrev , men har verkligen inte haft tid att skriva här ! jag har det iallafall bra i Barcelona för alla där hemma som uindrar , vädret ska vi inte ens klaga på! Sol & jag springer runt i shorts & linne, I like it ! (: Den senaste tiden har jag spenderat på jobbet, discon, stranden & hemma - like it should be ! :) Ajja måste jobba nu haha , Ha det finfint ! Kiss kiss!