Första advent!a


Vaknade upp med veras ben över m,itt huvud imorse, sådär skönt måste jag ju säga. Menmen de var värt att spendera natte på en soffa natt iaf! Tror inte jag garvat så mkt som jag gjorde inatt på bra länge , But that´s our secret why ! ;)

Ajja , skulle egentligen ha dragit ut igår kväll & festat men det blev inte så. Istället Drog vi hem till Sasan och spenderade natten där med han, Andrés & Cesar ! Mycket trevligt !

Vad händer idag då? Mja jag vet inte om jag ska vara ärlig , killarna sitter & spelar fifa 12 just nu , vera röker & jag funderar på att gå ner till affären !
Ajja , onödig info känner jag nu va hah !

nej ,s ka koka lite kaffe nu ,

See yaa la barcelona :D

Nattblogg.

Kan inte sova vilket jag verkligen behöver, blev inte många timmars sömn inatt. varför somnar jag inte? Ah så jobbigt! Istället sitter jag här å låter bruno mars - it will rain gå om och om i högtalaren.
Måste egentligen få sova nu med tanke på att jag ska till jobbet imorgon, å bara den tanken ge ju en ångest! Missförstå mig inte , jag älskar barcelon å jag är sjukt glad över att jag kom hit och har varit här i ca 3 månader, men jobbet alltså, usch usch usch ! Call center är de sista ag ska jobba på igen! Hate it, det går bra för mig och jag säljer riktigt bra men jag hatar det mer å mer för varje dag som går !
Tro mig just nu sitter jag å räknar ner dagarna tills det är min sista jobbdag här. Still 8 days left!
Å för alla som nu undrar, Jag kommer hem till Sverige igen i början av december :)!
Kommer nog sakna livet i barcelona men vafan , jag har min familj, mina vänner å ett liv i sverige med, så så hemskt kan de ju inte va, Plus de faktum att jag älskar ju december månad i Sverige med!!

Jamboree!

Känner hur benen skriker efter en hel natts dansande, men de var det värt!
Kom nyss hem från en utekväll i Barcelona, natten spenderade vi på Jamboree - Just love the place!
kom nog inte till klubben förrän vid halv 3 inatt eftersom vi var på nån bar innan de, shottade världens coolaste shot idag alltså, den typ brann? Wierd!
Ajja, känner att jag borde läggga mig och sova lite nu innan Donika å Genta kommer hem, för då lär de inte bli att jag somnar innom ett par timmar.
See ya ! Godnatt!