Åh snacka om att jag är seg idag, kanske i...

img_0900 (MMS)

Åh snacka om att jag är seg idag, kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbade 12 timmar går p det värsta är att det är exakt det som väntar mig idag med... Ajja när denna dagen är slut så har jag bara 6 timmar utan mina 30 arbetstimmar kvar för denna helgen :) måste tänka positivt right?;) Ajja sitter på tåget till Kristianstad nu å börjar halv 11 vilket betyder att jag kommer hinna pimpla i mig lite kaffe :):) Vad ska ni hitta på För kul idag :)?

Ny vecka å ny dag i skola, vilket betyder ...

img_2121 (MMS)

Ny vecka å ny dag i skola, vilket betyder att jag kommer att komma försent idag igen - men vafan idag är de inte mitt fel för tåget skulle varit här för 6 minuter sedan - ghaa vad jag hatar kollektivtrafiken!!! Ajja whatever idag blir det skola sen träffa belli å pimpla kaffe :) toppendag ha? Eller ja iaf att träffa belli :):) Vad ska ni göra idag :)?

Pigg & vaken!Känner mig nästan lite stolt just nu faktiskt - jag lyckades att vakna utan att försova mig :)! Det är då inte illa!
Sitter å dricker kaffe just nu & väntar på att jag ska börja röra mig mot tåget - det är då inte alltid jag har tid att sitta framför datan innan jag ska till skolan , men idag är jag klar 30 min innan jag ens behöver börja gå :O.

Ajja, blir iaf till att ta sig till skolan nu & var där till 3 ,
sen vidare en liten sväng till gymmet  & efter det stan med mamma :)!
( kanske ska tagga ner med tränandet? , men det går inte de är ju såå kul!!)


Ajja whatever - vad ska alla ni andra hitta på idag :)?