you can't spend your life waiting to live

Borde inte skirva godmorgon nu, men så är fallet för mig.
Somnada inte förrän vid 5 imorse, orkar inte ens klaga om de längre eftersom det har blivit en vardag för mig nu..
Ajja, Lördag idag - vad ska man hitta på för kul idag? Vi får allt se! Känns som om jag har varit igång exakt varje dag sedan jag flyttade hem från Spanien - kanske ska man satsa på en SLAPPEDAG idag? Fixa de sista på mitt nya rum med kanske, försöka få upp tv, hyllor & sånt?
Ja de låter underbart, de kör vi på!!
Sen är de bara till att invänta på att Syster & Sara kommer vid 8 tiden :)
Vad har alla andra för sig idag :)?

Freedom comes when you learn to let go.

Klockan är halv 3 och jag borde väl sova som alla andra människor nog gör , men nej varför ska jag ha det så bra? Efter att jag flyttade hem från Barcelona har jag inte somnat en ända natt innan 5 på morgonen. Fattar inte varför? Det hade liksom varit ganska självklart om de vore som så att jag sover bort dagarna men de gör jag ju inte ! har varit i full gång varje dag sen jag kom hem, Ikea, ullared, kristianstad, hässleholm , målat om hela mitt rum, festat , träffat vänner å allt! Men nix, här sitter jag inatt igen å kan inte sova..
Mja nog tjatat om de , de lä ju inte bli bätte av att jag klagar! Så istället sitter jag och kollar igenom alla barcelona bilder och funderar på vad jag vill göra med mitt liv, något jag inte har en blekaste aning om, jag vill flytta till London, Norge men samtidigt är de något som säger mig att jag vill tillbaka till Spanien. Ah beslutsångest! Stannar i Sverige hela December ut iaf, sen får jag se vad som händer med mitt liv.
Egentligen finns det väl en pio ett i mitt liv just nu som jag verkligen borde ta tag i å få överstökat, men jag orkar verkligen inte just nu....
bjuder på två bilder från helgens festande & min födelsedag :)