Woow Asså nu är det verkligen dags, gud va...

img_7926 (MMS)

Woow Asså nu är det verkligen dags, gud vad fort tiden har gått alltså! Kommer ihåg när jag skrev att det var 2 veckor kvar till jag skulle flytta till Barcelona, å nu så är dagen inne. Ihh åker mot föygplatsen om bara några timmar (:! Ajja idag har det varit en hel del att packa å så, har även haft en super mysig dag med hela familjen & nära vänner :). Nej nu ska jag umgås med dem innan jag åker . Puss

YTLIGHT!!!

Ah vad jag är irriterad idag, alltså det finns inte ! är så trött på allt å alla, eller ja nästan iaf.
Är trött på endel människor jag har runt omkring mig, hur kan folk bara vara så fruktansvärt ytliga? Alltså seriöst? vad är de för fel på människor idag?
För några år sedan kunde man gå utanför dörren utan smink, man kunde visa sig med vem som helt , man kunde ha lite hull på kroppen utan att folk brydde sig ens, Vad fan hände liksom?
Idag måste folk ta kilovis med smink för att gå till affären, idag skäms folk för att gå runt med människor som inte ser tillräckligt bra ut, idag finns det inget som heter normalstor längre, utan man ska vara smal smal smal för att vara okej.
Jag är så jävla trött på ytligheten så det finns inte, varför i helvete ska man vara så ytlig?? Ah vad irriterad jag är !!!
Tack gud att jag snart flyttar från vinslöv, skåne , SVERIGE !!!

i think i made it!


Oh vad duktig jag har varit idag alltså , ni anar nog inte!
Eftersom mamma har varit ute å jobbat i trädgården hela dagen med vå trädgårdsmästare så kännde jag att jag ville överraska dem lite.
Så de var bara till att börja laga lite mat.
Det blev kokt potatis, kycklingfilé , sallad & gräddsås. Woow säger jag bara det var första gången jag lagade det och mamma sa att det var jättegott.
Det måste betyda att jag lyckades, Right??
Har inte smakat det själv eftersom jag inte är sådär jätteglad för potatis & för att jag blev nog mätt av lukten bara haha.
Istället sitter jag å njuter av ett stort kallt glas Funlight jordgubb-vattenmelon . MUMS!!
Har ni smakat den? wow den är underbart god!!