Feessssttt!!!


Oj förlåt för grymt dålig uppdatering idag men  har verkligen inte haft tid till det .
var vaken till 6 imorse för att jag skulle säga hejdå till mina systrar som åkte på semester idag , sen har jag sovit bort dagen typ:P

Nu har jag precis fixat lite saker , är bjuden på 4 fester så har haft lite svårt att bestämma mig , Men nu har jag gjort det & jag tror det kommer att bli TOPPEN :D !

Fan vad det ska supas ikväll , Nån mer som ska de :)?

Ta er tiden att läs.

Godmorgon.
Kan börja med att säga att risken för att detta inlägget blir långt är stor! ( nya läsare ni kanske inte kommer att förstå men behöver skriva av mig)
Satt och kollade på massa gamla blogginlägg igår, gamla bilder & jävlar vilken flashback jag fick. Något jag verkligen inte trodde jag skulle få.

Känner att jag verkligen behöver skriva av mig nu, Den sensate tiden har jag fått väldigt många nya läsare & jag har hållt tillbaka lite. Men nu bryr jag mig inte med, Jag skapade denna bloggen för att kuna skriva av mig.
Idag mår jag verklige piss om man säger så. Känner mig så himla stor & gud vet vad. Önskar att man bara ahde kunnat slita sig ur sin kropp & flyga iväg, för jag vill inte vara kvar i denna mer.

Vad hände ? Jag hänger verkligen inte med...

Jag hade nått mitt dumma mål at gå ner ner ner i vikt & sen blev det slutenvården de tog upp upp upp mig ivikt.
Jag trodde iaf att de skulle stanna kvar hos mig & stötta mig men fyfan vad jag hade fel.
De tvingade upp mig massa , skrev ut  mig & kastade iväg mig. Ja de sket i mig totalt !! All den hjälpen jag hade blivit lovad fick jag inte , Nej de sparkade på mig när jag redan låg ner!!

Kan inte beskrva med ord hur besviken jag är , hur jobbigt allt faktist är nu ! För det går inte ingen hade förstått.

Jag orkar snart inte försöka göra de bästa av det hela tiden för jag kan inte gör de själv , Jag vill bara ge upp allt kämpande om ett normalt liv & göra vadfan jag vill . Jag är så trött på detta nu!!!